Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Ultimate Sandbag -- Core csomag (Mini)
40.149 Ft (31.613 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Ultimate Sandbag -- Core csomag (Mini)

40.149 Ft (31.613 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten
Várható szállítás: 2024. január 19.
ID: 003511

Élsportolóktól az átlagemberekig használhatók a különböző súlyúra tölthető homokzsákok, melyekkel a többféle fogásmódnak köszönhetően rendkívül változatos edzés végezhető a kirobbanó erő, az egyensúly, a kitartás fejlesztésére.Légy erős, fitt és rendelkezz kirobbanó erővel!

Szerezhető hűségpontok: 402
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.549 Ft

Részletes leírás

A homok helyzetének folyamatos, hirtelen változásai az izmod azonnali reagálását eredményezi. Intenzíven megmozgatja azokat az izmokat is, melyeket a hagyományos edzési módszerek nem céloznak meg. Edzőgépek vagy súlyok segítségével a homok mozgásának hatását nem lehet elérni. A nagy izomcsoportok mellett a stabilizáló izmok is folyamatosan dolgoznak az Ultimate Sandbag-gel való edzés közben. Ha cardio edzést szeretnél a homokzsákkal, akkor csökkentened kell a töltés súlyát, így gyorsabb gyorsabb mozdulatokat tudsz végezni. Ha növeled a töltőanyag súlyát, a mozgás lelassul, de növekedik az izmok terhelése. Ezzel továbbra is egy cardio edzést végzel, de elkezdődik az erősebb izmok építése is. Hogyan töltheted meg helyesen a Sandbag-et? A Sandbag két különálló részből áll: egy fekete, fogantyús külső részből (shell) és a töltő tasakból. A külső részt úgy készítették el, hogy komoly terhelésre is alkalmas legyen, beleértve a dobást és az esést is. Azonban, ha magasról, durva felületre dobják, vagy nedves időben használják, a zsák élettartama ezzel megrövidülhet. A kitöltő tasakokat úgy készítették, hogy egyszerűen és tisztán lehessen a homokzsákokat megtölteni. Ha helyesen szeretnéd megtölteni a zsákot ne közvetlenül töltsd meg, mert ez növeli annak esélyét, hogy szivárogni fog és nem lesz elég erős. Ha közvetlenül töltöd, akkor az összes homok az egyik végébe fog torlódni és megnehezíti a homokzsák kezelését, azon való gyakorlatok végzését. A homok, amit használunk a feltöltéskor, higiénikus, ami biztosítja számodra a biztonságos edzési feltételeket. 

A zsákokat homok nélkül áruljuk.

Az ULTIMATE SANDBAG homokzsákok használata és ápolása Mint minden edzésprogramnál, előzetesen konzultálj egy egészségügyi szakemberrel az „ULTIMATE SANDBAG” homokzsák és töltőanyagok használatáról. Az „ULTIMATE SANDBAG” homokzsákokra és töltőanyagokra 1 év garancia vonatkozik meghibásodás vagy törés esetére. Tartsd szárazon az „ULTIMATE SANDBAG” homokzsákot és töltőanyagokat és tárold őket szobahőmérsékleten. Túlzott napfény, túlzott meleg vagy extrém hideg az „ULTIMATE SANDBAG” homokzsákok és töltőanyagok tönkremenetelét eredményezhetik. Ellenőrizd az „ULTIMATE SANDBAG” homokzsákok és töltőanyagok kopását és cseréld ki, ha szivárgást találsz. Tisztítás enyhe szappanos vízzel, és hagyjuk vízszintesen kiterítve megszáradni. Ha bőröd érzékeny az „ULTIMATE SANDBAG” homokzsákra, ajánlható a póló, hosszabb edző nadrág és kesztyű viselése. Tartsd távol az „ULTIMATE SANDBAG” homokzsáktól használat közben az éles tárgyakat, hosszú körömmel és hajjal, ékszerekkel kerüljük az edzést. Ne húzd az „ULTIMATE SANDBAG” homokzsákot és töltőanyagokat kavicson. Győződj meg arról, hogy ezeket az eszközöket a megfelelő felületen használod, olyanon amely nem károsítja vagy koptatja feleslegesen a homokzsákot. Ne érje nedvesség az „ULTIMATE SANDBAG” homokzsákot és töltőanyagokat. Ne fogd csak az egyik végénél az „ULTIMATE SANDBAG” homokzsák fedelét, mert ez sérülés kockázatával jár. Ne próbáld homokzsákként használni a töltőanyagot, és ne Dobáld az „ULTIMATE SANDBAG” homokzsákot. A helytelen használat a jótállás elvesztéséhez vezet. Az „ULTIMATE SANDBAG” homokzsák nem játék. A fiatalabb gyermekek csak felügyelet mellett használják a homokzsákot.

Technikai információk

Márka Ultimate Sandbag
Szín fekete
Csomag Core
Termékcsoport B
Egység csomag

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.