Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Ultimate Sandbag

Ár:
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Gyártó:
ID: prod_001603
Mára a funkcionális edzésben az erő, különösen a törzserő fejlesztésnek az egyik legelterjedtebb, leghatékonyabb eszköze. 
Az Ultimate Sandbag csomagok a legtartósabb, masszív és könnyen tisztítható külső burkolatot és erős, strapabíró töltőzsákokat tartalmaznak. Minden Ultimate Sandbag csomaghoz DVRT képzési DVD, oktatási füzet és poszter is tartozik.
Szerezhető hűségpontok: 0
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-06-15

Részletes leírás

Az Ultimate Sandbag előnyei

  • Strapabíró anyagokból és eljárással készül, tartós igénybevételre tervezve
  • Sok masszív fogantyú van rajta, így a variálható fogásmódokkal rengeteg gyakorlatra alkalmas
  • Több méretben érhető el, így kortól és edzettségi szinttől függetlenül bárki edzhet vele.

Mire jó?

Élsportolóktól az átlagemberekig használhatók a különböző súlyúra tölthető homokzsákok, melyekkel a többféle fogásmódnak köszönhetően rendkívül változatos edzés végezhető a kirobbanó erő, az egyensúly, a kitartás fejlesztésére. Légy erős, fitt és rendelkezz kirobbanó erővel!

Hogyan működik?

A homok helyzetének folyamatos, hirtelen változásai az izmod azonnali reagálását eredményezi. Intenzíven megmozgatja azokat az izmokat is, melyeket a hagyományos edzési módszerek nem céloznak meg. Edzőgépek vagy súlyok segítségével a homok mozgásának hatását nem lehet elérni. A nagy izomcsoportok mellett a stabilizáló izmok is folyamatosan dolgoznak az Ultimate Sandbag-gel való edzés közben. Ha cardio edzést szeretnél a homokzsákkal, akkor csökkentened kell a töltés súlyát, így gyorsabb gyorsabb mozdulatokat tudsz végezni. Ha növeled a töltőanyag súlyát, a mozgás lelassul, de növekedik az izmok terhelése. Ezzel továbbra is egy cardio edzést végzel, de elkezdődik az erősebb izmok építése is.

Ajánlás

"Nagyon szeretem az Ultimate Sandbag-et a jó sok markolat miatt, mert így sokkal többféle gyakorlatra alkalmas, mint bármely másik egyszerű homokzsák"

Hasznos tanácsok

Hogyan töltheted meg helyesen a Sandbag-et?

A Sandbag két különálló részből áll: egy fekete, fogantyús külső részből (shell) és a töltőtasakból. A külső részt úgy készítették el, hogy komoly terhelésre is alkalmas legyen, beleértve a dobást és az esést is. Azonban, ha magasról, durva felületre dobják, vagy nedves időben használják, a zsák élettartama ezzel megrövidülhet. A töltőtasakokat úgy készítették, hogy egyszerűen és tisztán lehessen a homokzsákokat megtölteni. Ha helyesen szeretnéd megtölteni a zsákot ne közvetlenül töltsd meg, mert ez növeli annak esélyét, hogy szivárogni fog és nem lesz elég erős. Ha közvetlenül töltöd, akkor az összes homok az egyik végébe fog torlódni és megnehezíti a homokzsák kezelését, azon való gyakorlatok végzését. Amikor feltöltöd a zsákot, hagynod kell a tetején 3-5 cm helyet a Power csomag töltőzsákjának 5-8 cm helyet a Strenght csomag töltőzsákjának 50%-os helyet a Challenge csomag töltőzsákjának. Ez segít megelőzni a szivárgást és csökkenti annak a valószínűségét, hogy a zsákok kiszakadnak. Ha a zsák túlzottan meg van tömve szorosabb lesz, nagyobb lesz a nyomás a varrásokra használat közben. Hasonló lesz egy téglához, ami csökkenti a zsák mozgását, ami egyébként a legfontosabb előnye a homokzsákkal való edzésnek.

A zsákokat homok nélkül áruljuk.

A csomagok tartalma:

Power csomag: 1 db kis Sandbag és 2 db 4,5-7 kg-ig tölthető zsák

Strength csomag: 1 db közepes méretű Sandbag és 2 db 9-18 kg-ig tölthető zsák

Challenge csomag: 1 db nagyméretű Sandbag és 3 db 9-18 kg-ig tölthető zsák

Az ULTIMATE SANDBAG homokzsákok használata és ápolása

Mint minden edzésprogramnál, előzetesen konzultálj egy egészségügyi szakemberrel az „ULTIMATE SANDBAG” homokzsák és töltőanyagok használatáról. Az „ULTIMATE SANDBAG” homokzsákokra 1 év garancia vonatkozik meghibásodás vagy szakadás esetére. Tartsd szárazon az „ULTIMATE SANDBAG” homokzsákot és töltőanyagokat és tárold őket szobahőmérsékleten. Túlzott napfény, túlzott meleg vagy extrém hideg az „ULTIMATE SANDBAG” homokzsákok tönkremenetelét eredményezhetik. Ellenőrizd az „ULTIMATE SANDBAG” homokzsákok kopását és cseréld ki, ha szivárgást találsz. Tisztítás enyhe szappanos vízzel, és hagyjuk vízszintesen kiterítve megszáradni. Ha bőröd érzékeny az „ULTIMATE SANDBAG” homokzsákra, ajánlható a póló, hosszabb edző nadrág és kesztyű viselése. Tartsd távol az „ULTIMATE SANDBAG” homokzsáktól használat közben az éles tárgyakat, hosszú körömmel és hajjal, ékszerekkel kerüljük az edzést. Ne húzd az „ULTIMATE SANDBAG” homokzsákot kavicson. Győződj meg arról, hogy ezeket az eszközöket a megfelelő felületen használod, olyanon amely nem károsítja vagy koptatja feleslegesen a homokzsákot. Ne érje nedvesség az „ULTIMATE SANDBAG” homokzsákot és töltőanyagokat. Ne fogd csak az egyik végénél az „ULTIMATE SANDBAG” homokzsák fedelét, mert ez sérülés kockázatával jár. Ne próbáld homokzsákként használni a töltőtasakot, és ne Dobáld az „ULTIMATE SANDBAG” homokzsákot. A helytelen használat a jótállás elvesztéséhez vezet. Az „ULTIMATE SANDBAG” homokzsák nem játék. A fiatalabb gyermekek csak felügyelet mellett használják a homokzsákot.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!