Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Soft-Ball Alakformáló Training DVD
394 Ft (310 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Soft-Ball Alakformáló Training DVD

394 Ft (310 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. március 05.
ID: 002521
Megérkezett a legújabb program, új dimenzióban a Soft-Ball!
A program első felében a Soft-Ball folyamatosan préselése és rezegtetése egy dinamikus, lendületes gyakorlatsorozatot biztosít.
A pulzusszám megemelkedik, a folyadékvesztés és a méregtelenítő folyamatok beindulnak.
A második részben a feladatok kisebb intenzitással végezhetők, a nyújtó-és relaxációs gyakorlatok fokozzák a rugalmasságot, javítják a testtartást, és kellemesen ellazítják izmainkat.
Szerezhető hűségpontok: 4
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.450 Ft

Részletes leírás

A program egyensúlyfejlesztő, alakformáló bodyART™ Dynamics és Pilates mozgásformákra épül.
Edzésidő: 66 perc.

Lencsés Rita -óratartó- a programról:
"Ezen DVD elkészítésének célja, az volt, hogy új dimenzióba emeljük a Soft-Ball labdát. A gyakorlatok összeállításakor figyelembe vettük a labda sajátosságait, alakját, és nem utolsó sorban a kreativitásunkat, tapasztalatainkat.
A mozgásanyag wellness koncepción alapszik, középpontjában a gerinc prevenciója áll.
Felismerhetőek benne bodyART™, Pilates, egyensúlyfejlesztő gyakorlatok egyaránt, amelyek végrehajtása kihívást jelenthet azoknak is, akik rendszeresen mozognak, figyelnek egészségükre!

A program egy komplex tréning, a fizikai aktivitás mellett a lelki harmónia kialakítására is törekszik. Az eszköz kiegészíti és segíti a gyakorlatok végrehajtását, növeli azok intenzitását, fokozottabb izommunkára kényszerítve a test izomzatát a teljes ízületi védelem mellett!
A DVD gyakorlatanyagát mindenki biztonsággal tudja használni. Rendszeres alkalmazása feszesebb, hajlékonyabb, rugalmasabb testalkatot eredményez. Javítja a kondíciót, koordinációt, koncentrációt. Az izmok tónusosabbá válnak és nem utolsó sorban javul a testtartás! Különösképpen azoknak ajánljuk, akik hosszan tartó ülő és/vagy álló foglalkozást végeznek, illetve valamilyen egyoldalú sporttevékenységet folytatnak."

Az edzésprogram ellenjavallt akut ízületi panaszok, fájdalmak esetén, friss műtét után, gyulladásos folyamat esetén (hőemelkedés, láz), és a várandósság hatodik hónapjától. A program használata előtt keresd fel orvosod, gyógytornászod, személyi edződ!

Technikai információk

Márka R-med Kft.
Termékcsoport A
Egység db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.