Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Hungarian
R-med Fit-Ball gyöngyház 75 cm - bemutatótermi, újszerű állapot
12.797 Ft (10.076 Ft + ÁFA)

R-med Fit-Ball gyöngyház 75 cm - bemutatótermi, újszerű állapot

12.797 Ft (10.076 Ft + ÁFA)
Gyártó:
ID: 004424
TCS: A

Csomagolás nélküli, bemutatótermi labdák féláron! (3 hónap garanciával) 
Az R-med Fit-Ball a nagylabdák között a legjobb minőségű, prémium-termék színvonalat képviseli.
Az eszköz kiválóan alkalmas edzőtermi használatra, megfelelő komolyabb, otthoni igénybevétel esetére is.
Minden kondicionális és koordinációs képességünket harmonikusan fejleszthetjük segítségével. Sok hölgynek okoz komoly lelki problémát a cellulitis, melynek eltüntetésében is az egyik legjobb eszköz a Fit-Ball, mivel az ülőfelület érintkezik az eszközzel, a rugózás okozta mechanikai és hőinger segít, hogy a szervezet az érintett területről is elhasználja a felesleges zsírszövetet.
A rugózó mozgás erős súrlódásnak teszi ki a labdákat, melynek hatására az enyhén felmelegszik. Más célra kifejlesztett anyagokból készült labdáknál ez a folyamat megnyúlást, lágyulást eredményez.

Szerezhető hűségpontok: 0
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Részletes leírás

A Fit Ballt egyaránt használható erősítő-, tornagyakorlatokhoz, és ülésre is.
(Amennyiben Ön főként ülni szeretne a labdán, a Fit-Ball ülőlabdát ajánljuk, melynek apró lábai megakadályozzák annak elgurulását. ld.: Kapcsolódó termékek)

Helyes tartás: A megfelelő méretű labdán ülve könnyen megvalósítható a gerinc fiziológiás tartása. A porckorongokra körkörösen csaknem azonos nagyságú erők hatnak. A labda apró gördülései és a rajta ülő ember mozgásai ezen erők nagyságát kismértékben növelik - csökkentik. Ezáltal megvalósul a porckorongok álladó "masszírozása", anyagcseréjük optimális lesz. Fontos, hogy közepes terpeszben, függőleges lábszárak mellett úgy üljünk a labda tetején, hogy térdszögünk 90-100 fok között legyen, medencénk kissé magasabban helyezkedejn el, mint a térdünk.

Helyes tartás

Anyaga: A Fit-Ball anyagát úgy alkották, hogy akármilyen hosszú ideig végzett aerob mozgás, edzés során is megtartja méretét, alakját, feszességét.

Burst resist
A labda teherbírása statikusan 800 Kg, dinamikusan megközelítőleg 300 Kg, tehát nyugodtak lehetünk, biztosan elbír minket!!
Amennyiben egy hegyes tárgy azt mégis kiszúrná, a BRQ (Hasadásmentes minőség) anyagú labdák nem robbanak fel, hanem lassan leeresztenek, mint az a fenti ábrán látható.

LABDAMÉRET KIVÁLASZTÁSA

Labdaméret spacer Testmagasság alapján:
Testmagasság Labdaátmérő
140 - 155 cm: 55 cm
155 - 172 cm: 65 cm
172 - 185 cm: 75 cm

Felfújás
A terméket leeresztett állapotban szállítjuk. 
A labdát labdapumpával, matracpumpával vagy kompresszorral lehet felfújni az alábbi módon:

  • - húzza ki a dugót egy kiskanállal vagy a Shopban kapható fém dugóeltávolítóval
  • - fújja fel a kívánt keménységűre a terméket
  • - fogja be az ujjával a nyílást, hogy ne szökjön ki a levegő, majd dugja vissza a dugót
  • - minden termékhez pótdugó is tartozik.

Tűszelepes pumpával való felfújáshoz a mellékelt csomagban van az átjátszó szelep.
A labdát szobahőmérsékleten fújjuk fel a kívánt keménységre. A 90-120 fokos térdszögnek meg kell valósulnia, kicsi labdán rugózni tilos!
A labda 1-2 hetes használat után tágulni fog, ekkor a utána kell fújni.

Garancia
A termék gyári tesztelése során (erről hivatalos dokumentáció áll rendelkezésünkre) terheléses nyomásnak és egyéb vizsgálatnak vetik alá a terméket.
Ha az első felfújás utáni héten nem tapasztalnak problémát (leeresztés, sérülés), akkor a terméknek nincs gyári hibája! 
Nem megfelelő felületen való használat, öv, ékszer, egyéb szúrós, éles tárgy okozta felületi sérülés miatt természetesen kilyukadhat a termék, de a helytelen használat, illetve tárolás esetén a jótállás elveszik.

Javítás
Ha kilyukadt a termék, akkor Intex matracragasztóval javítható (max. 2x2 cm-es sérülés).
Hagyományos biciklibelső javítóval is "foltozható", de az nem túl esztétikus...
Ha még nem keletkezett lyuk a terméken, de hasadást már észlelnek, akkor is érdemes egyből ragasztani, így megelőzni a nagyobb bajt.

Javaslatok fitness termeknek
Ajánlatos az órák előtti száraz feltörlés a kis kavicsok eltüntetésére, a vendégek cipőtalpának ellenőrzése, nedves ronggyal való portalanítás.
Fontos, hogy ne legyenek szúró ékszerek, cipzár a vendégeken.
Vigyázni kell, soha ne fújják túl a labdákat.
Amikor kicsi még a hasadás a labdán, javítható az intex szettel, de figyeljék rendszeresen. Amikor e körül is megjelenik a hasadás, már ne használják tovább!
A labdák mozgatásánál, tároló helyre tételénél is előfordul, hogy a fal, szekrényél vagy bármi egyéb megkarcolhatja, erre szintén ügyelni kell!

A termék gyári tesztelése során (erről hivatalos dokumentáció áll rendelkezésünkre) terheléses nyomásnak és egyéb vizsgálatnak vetik alá a terméket. Ha az első felfújás utáni héten nem tapasztalnak problémát (leeresztés, sérülés), akkor a terméknek nincs gyári hibája! Nem megfelelő felületen való használat, öv, ékszer, egyéb szúrós, éles tárgy okozta felületi sérülés miatt természetesen kilyukadhat a termék, de a helytelen használat, illetve tárolás esetén a jótállás elveszik. Ha kilyukadt a termék, akkor Intex matracragasztóval javítható (max. 2x2 cm-es sérülés). Ajánlatos az órák előtti száraz feltörlés a kis kavicsok eltüntetésére, a vendégek cipőtalpának ellenőrzése, nedves ronggyal való portalanítás. Fontos, hogy ne legyenek szúró ékszerek, cipzár a vendégeken. Vigyázni kell, soha ne fújják túl a labdákat. Amikor kicsi még a hasadás a labdán, javítható az intex szettel, de figyeljék rendszeresen. Amikor e körül is megjelenik a hasadás, már ne használják tovább! A labdák mozgatásánál, tároló helyre tételénél is előfordul, hogy a fal, szekrényél vagy bármi egyéb megkarcolhatja, erre szintén ügyelni kell!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.