Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Gyakori kérdések

Hogyan működik a személyes átvétel?

A XIII. kerület, Tisza u.18.sz. alatt található az üzletünk, ahol hétfőtől péntekig, 9-17 óráig lehet átvenni az eszközöket.

Előtte az oldalon le kell adni a megrendelést az alábbi okok miatt:

  • tudjuk értesíteni, ha nincs minden termék raktáron
  • követheti rendelése státuszváltozásait (fizetettség)

Szeretnék még a mai napon hozzájutni a termékhez! Lehetséges ez?

 Amennyiben az eszköz raktáron van, és a rendelést 12 óráig leadja, akkor megpróbáljuk teljesíteni a kérést. Ebben az esetben a megrendelés leadásakor a megjegyzésekhez be kell írni, hogy „ A mai napon mennék az áruért.”


Házhoz szállítást kértem, és szeretném meghatározni a kézbesítés időpontját.

Legkorábban a megrendelés leadását követő első munkanapon tudják kézbesíteni a futárok a terméket. Ha csak délelőtt, vagy délután tudja átvenni, azt is megpróbáljuk megoldani. Ebben az esetben a megrendelés leadásakor a megjegyzésekhez be kell írni, hogy „Az árut x-én szeretném átvenni 8-12 óráig / 12-16-ig”.


Honnan tudom, hogy a termék raktáron van-e?

Amennyiben a termék elérhető a megnevezés alatt zöld színnel látható a "Raktáron" felirat. Illetve a termék megnevezésre, vagy a "Részletek" feliratra kattintva megtalálható az "Elérhetőség" rovatban a termék állapota. 
Házhoz szállítás esetén akkor szállítjuk a csomagot, ha azt hiánytalanul teljesíteni tudjuk. Amennyiben szeretné, lehetősége van a már meglévő termékek kiszállítását kérni, de ebben az esetben kérjük a hiányzó termékre új rendelés leadását!
Személyes elhozatal esetén lehetséges a raktáron lévő termékek hamarabbi kézhezvétele,

de kérjük, ebben az esetben telefonáljon az ügyfélszolgálatnak (06-1-309-7700).