Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Fizio-Roll duplalabdaFiziohenger
22.386 Ft (17.627 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Fizio-Roll duplalabdaFiziohenger

Méret
Szín
sárga
22.386 Ft (17.627 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. december 11.
ID: 000296
TCS: A

A Fizio-Roll egy speciális dupla labda a közepén nyereg-szerű mélyedéssel. Minden izomcsoport erősítésére, nyújtására ugyanúgy alkalmas, mint a hagyományos gimnasztikai labdák, de kialakításának előnye, hogy az eszköz előre-hátra mozgása korlátozott, így az oldalirányban végzett gyakorlatok sokkal biztonságosabbak.
A termék ára mérettől függően változik!

Szerezhető hűségpontok: 224
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.549 Ft

Részletes leírás

A Fizio-Roll előnyei

  • Duplalabda kialakítása és széles nyereg-szerű ülőfelülete kifejezetten biztonságos gyakorlatvégrehajtást biztosít.
  • Ideális azok számára, akik koordinációs és egyensúlyi nehézségekkel küzdenek, a fogyatékkal élők és az idősek számára is.
  • Gyermekek készségfejlesztő gyakorlataihoz is kiváló.
  • Anyaga latex- és ftalátmentes 100%-ban újrahasznosítható PVC.
  • Ajánlott súly: max. 120 kg (300kg statikus terhelési tesztnek is ellenállt).

 

Mire jó?

Gyógytorna, illetve speciális fejlesztő gyakorlatokhoz ideális A labdákon végzett gyakorlatok javítják az általános kondíciót, fejlesztik az egyensúlyérzéket. Gyerekek és felnőttek egyaránt használhatják lovaglás előkészítéséhez, hiszen a labda nyereg részén ülve a lovagláshoz használt izomcsoportokat és koordinációs képességeket tudjuk fejleszteni. Gyógytornában a gyógy-lovaglás előkészítését is sokszor ezzel az eszközzel valósítják meg. A terapeuta a labda egyik felére ülve szabályozhatja a beteg mozgását, vagy a szülők segíthetik a gyerekek biztonságos gyakorlatvégrehajtását.

Hogyan működik?

Gyógytorna, illetve speciális fejlesztő gyakorlatokhoz ideális, tulajdonképpen egy felfújható, ruganyos henger, középen nyeregszerű mélyedéssel. Azoknak is élvezetes vele a gyakorlatozás, akiknek egyensúlyérzéke a felnőtt egészséges szervezethez képest csökkent. Például idősebbek, vagy gyerekek részére ajánljuk. A gyógytornában, vagy sérülések rehabilitációjánál aktív alátámasztást biztosít, kíméli a gerincet. A labdákon végzett gyakorlatok javítják az általános kondíciót, fejlesztik az egyensúlyérzéket, valamint végtelen lehetőséget biztosítanak speciális képesség-fejlesztő gyakorlatok végzésére. A gyakorlatok végzését gyógytornász szakember felügyelete mellett kell végezni.

Ajánlás

"Ugyanúgy használható erősítésre, nyújtásra, mint egy tornatermi labda, de mivel ez csak egy irányba gördül így sokkal biztonságosabb érzést nyújt a gyakorlatokat végzőknek, legyenek azok gyerekek, vagy idősek, vagy sérülésből felépülő felnőttek. A mélyedés vagy nyereg is a henger közepén ezt szolgálja, biztonságosabb alátámasztást nyújt, de a gyakorlatok végrehajtását nem könnyíti, nem korlátozza, csak érzésre biztonságosabb."

Használati utasítás

Felfújás
A terméket labdapumpával, matracpumpával vagy kompresszorral lehet felfújni az alábbi módon:
- húzza ki a dugót egy kiskanállal vagy a Shopban kapható fém dugóeltávolítóval
- fújja fel a kívánt keménységűre a terméket
- fogja be az ujjával a nyílást, hogy ne szökjön ki a levegő, majd dugja vissza a dugót
- minden termékhez pótdugó is tartozik.

Garancia
A termék gyári tesztelése során (erről hivatalos dokumentáció áll rendelkezésünkre) terheléses nyomásnak és egyéb vizsgálatnak vetik alá a terméket.
Ha az első felfújás utáni héten nem tapasztalnak problémát (leeresztés, sérülés), akkor a terméknek nincs gyári hibája!
Nem megfelelő felületen való használat, öv, ékszer, egyéb szúrós, éles tárgy okozta felületi sérülés miatt természetesen kilyukadhat a termék, de a helytelen használat, illetve tárolás esetén a jótállás elveszik.

Javítás
Ha kilyukadt a termék, akkor Intex ragasztóval javítható (max. 2x2 cm-es sérülés).
Hagyományos biciklibelső javítóval is "foltozható", de az nem túl esztétikus...
Ha még nem keletkezett lyuk a terméken, de hasadást már észlelnek, akkor is érdemes egyből ragasztani, így megelőzni a nagyobb bajt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Bene-Feet Mat

Raktáron
13.034 Ft