Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Fizio Activity Roll -- 55 x 90cm

Fizio Activity Roll -- 55 x 90cm

Ár:
12.499 Ft (9.842 Ft + ÁFA)
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó cikkszám: 000316
A Fizio Activity Roll egy átlátszó Fizio Roll (Dupla óriáslabda) sok apró színes golyóval a belsejében. Ez a funkció fejleszti a tér- és perifériás látást, a szem mozgékonyságát. Különösen ajánlott gyógytorna gyakorlatok eszközeként valamint gyerekek képességfejlesztéséhez.
Szerezhető hűségpontok: 125
Átlagos értékelés: Nem értékelt

A Fizio Activity Roll előnyei

  • Anyaga átlátszó, így a belsejében lévő színes golyók jól láthatók.
  • A belsejében lévő golyók segítségével koordinációs feladatok is végezhetők vele.
  • Anyaga latextől és káros ftalátoktól mentes kiváló minőségű PVC.
  • Ajánlott terhelhetőség 120 kg, de 300 kg-os statikus terhelésnek is ellenállt a teszteken.

Mire jó?

Gyógytorna, illetve speciális fejlesztő gyakorlatokhoz ideális A labdákon végzett gyakorlatok javítják az általános kondíciót, fejlesztik az egyensúlyérzéket. A belsejében található színes golyók követésével fejlődik a térlátás és a szem mobilitása.

Hogyan működik?

A gyógytornában, vagy sérülések rehabilitációjánál aktív alátámasztást biztosít, kíméli a gerincet. A labdákon végzett gyakorlatok javítják az általános kondíciót, fejlesztik az egyensúlyérzéket, valamint végtelen lehetőséget biztosítanak speciális képesség-fejlesztő gyakorlatok végzésére. Az átlátszó rollban mozgó, guruló kis labdák felkeltik, és ébren tartják a gyerekek figyelmét, így a sokoldalúan használható eszköz hosszabb távon marad érdekes a gyermekek számára a foglalkozásokon.

Ajánlás

"Mindent tud, amit a gyógytornában ma már klasszikus Fizio Rollok, azzal a plusz tulajdonsággal kiegészítve, ha a labdát mozgatjuk a kis színes labdák a belsejében szintén mozogni kezdenek, gurulnak vagy pattognak belül. Nagyon jó koordinációs gyakorlatokat végeztethetünk olyan gyerekeknél, akiknél különösen fontos ennek a területnek a fejlesztése."
Anyag gumi
Márka Gymnic
Termékcsoport B
Egység db