Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fitness gépek

Rendezés:
Nézet:
Előrendelhető

A Keiser Infinity funkcionális tréner két állítható karral rendelkezik, több száz különböző kábeles ellenállásos edzésgyakorlat végezhető vele, tetszőleges pozíciókban és szögekben.

A forradalmi pneumatikus ellenállás lehetővé teszi a biztonságos gyakorlat végrehajtást bármilyen sebességgel. Nincs veszélyt jelentő "repülő" súly, sem hirtelen ütközéssel megállított tömeg.

Előrendelhető

Az amerikai élsportot már meghódította az ún. elasztikus ellenállásos tréning, aminek a Vertimax a legkiemelkedőbb úttörője.

A gyorsaság és robbanékonyság fejlesztésének az élsportban világszerte egyre szélesebb körben használt eszköze.

Előrendelhető

A könnyű, VertiMax Raptor Dual forradalmasítja az ellenállásos edzést. A szabadalmaztatott VertiMax Elastic Training Technológiát használja a sportolók gyorsaságának és robbanékonyságának fejlesztéséhez.

A VertiMax Raptor egyszerűen rögzíthető kerítésre, falra, vagy a Vertimax hordozható állványára, így bármely helyszínt egy világszínvonalú edzőközponttá tudja alakítani.  A VertiMax Raptor Dual két gumikötéllel rendelkezik, egyenként ~18 méteres hatótávval.

Előrendelhető
A Concept2 evezős ergométer a legelismertebb, legnépszerűbb és leghatékonyabb eszköz, mely a test valamennyi izmát képes edzeni.
Előrendelhető
A Concept2 SkiErg mindenki számára elérhetővé teszi a sífutást! A klasszikus és korcsolyázós technikával űzött sífutás vita nélkül az egyik legnehezebb sport és edzés mód, amit ismerünk. Fejleszti az erőt és a kitartást, edzi a lábakat, valamint a karokat és a törzset is. 

Légy profi sífutó, aki javítani szeretne a technikáján/felkészültségén, vagy egy hétvégi rajongó aki így akar felkészülni a síszezonra. Ha egy nagyszerű edzést keresel, a SkiErg segít elérni a céljaidat.
Előrendelhető

Az új VertiMax V8 EX „Extended Range” egy olyan edzőrendszer, amely segít a sportolóknak a sebesség és a sportspecifikus teljesítmény maximalizálásában.

A V8 EX innováció 18 méterre növeli a platformtól elérhető távolságokat (ami az eredeti Vertimax V-sorozat modelljeinek kétszerese).