Disc'o'Sit Junior Ülőpárna

Disc'o'Sit Junior Ülőpárna

További képek

Termék Készleten


Cikkszám: 000329

Gyors áttekintés

32 cm átmérőjű, gyerekek részére készült ülőpárna


Levegővel telített korong alakú eszköz, mely ülőbútor kiegészítőjeként és tornaeszközként egyaránt használható. Segítségével a gerinc tartása jobban közelít az anatómiailag helyes tartáshoz.


A termék gyógyászati segédeszköznek minősül, így egészségpénztáron keresztül 100%-ban, adómentesen elszámolható.

Normál ár: 6.515 Ft

Special Price 6.189 Ft

A gyermekek székére helyezve a levegővel telt domború eszköz folyamatos aktív ülést biztosít, azaz a gerincet folyamatosan helyes tartásra ösztönzi. Emellett a Disc'o'Sit Junior rendkívül sokoldalú tornaeszköz, kiváló alátámasztást biztosít a talajon, de akár az úszásoktatásnak is jól használható segédeszköze lehet. Az ajándék program -melyet a csomagban található szórólapon lévő kóddal tudnak online a Fideo.hu oldalon nézni- az alábbi edzést tartalmazza: Ezzel a speciális, korong alakú ülőpárnával olyan tréninget állítottunk össze, amely tested minden idegszálát és izomrostját munkára kényszeríti! A DVD mozgásanyaga BodyART™, gerinctorna, Pilates, egyensúly és stretching gyakorlatokból épül fel. Az ülőpárnával végzett program rendszeres gyakorlása javítja a testtartást, fejleszti a koordinációs képességet, nagy hangsúlyt fektetve a test egyensúlyozó-képességének fejlesztésére. Időtartam: 60 perc.

A terméket leengedett állapotban szállítjuk, felhasználási területtől függően kell a levegő mennyiségét megválasztani. Üléshez nem szabad teljesen felfújni, fontos, hogy a medence e közben folyamatosan tudjon mozogni, ez által létrejön az aktív ülés.A korongon ülve könnyen megvalósítható a gerinc fiziológiás tartása. A porckorongokra körkörösen csaknem azonos nagyságú erők hatnak. A folyamatos apró mozgások ezen erők nagyságát kismértékben növelik - csökkentik. Ezáltal megvalósul a porckorongok álladó "masszírozása", anyagcseréjük optimálissá válik.

Vélemények

Csak regisztrált usereink írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezz be vagy regisztálj!