Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Hungarian

Affiliate program ismertető

Üdvözöllek!

Mik számodra az Affiliate programunk előnyei, és hogyan csatlakozhatsz a programhoz?

Ismered, használod és szereted az általunk forgalmazott, sport, rehabilitációs és fitnesz eszközöket? Biztos lehetsz benne, hogy a TRX, TOGU, TRIGGERPOINT, stb-stb eszközöket jó szívvel továbbajánlhatod ügyfeleidnek, mert ellenőrzőtt, jó minőséget képviselnek hosszú ideje a piacon. Amennyiben csatlakozol Affiliate rendszerünkhöz és továbbajánlod a termékeinket, most számodra is kifizetődő lehet egy Neked kidolgozott jutalékrendszerben.

Hogyan működik?

Egy egyszerű regisztráció után, hozzád, mint következő Affiliate partnerünkhöz webáruházunk egy egyedi azonosítót rendel, ami ezután minden általad hozott megrendelést rögzít, abból automatikusan jutalékot számol. A rendszer könnyen átlátható, betonbiztos, és a részedről semmiféle informatkiai képességet, bonyolult ügymenetet nem igényel. Egyszerűen használható, pontos, jól követhető.

Lehetek én Affiliate partner?

 Edzők, személyi edzők, gyógytornászok, terapeuták, klubok és stúdiók egyaránt csatlakozhatnak Affiliate programunkhoz.

Mi a csatlakozás menete?

A csatlakozásnak két egyszerű feltétele van. Először töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot, másodszor (ha eddig nem tetted meg) regisztrálj webáruházunkba így egy felhasználói fiókot létrehozva.

Mit kell tennem, ha már csatlakoztam?

Amikor termékeinket ajánlod az ügyfeleidnek, akkor azt az affiliate fiókodban található egyedi azonosítódat tartalmazó linken kersztül tedd meg (e-mail, chat, messenger, stb...), ezután mindent a rendszer intéz. Ez nagyon fontos, mert, csak a Te linkeden érkező vásárló termékvásárlásait tudjuk jóváírni számodra, mint jutalék. Erről bővebb információt az alábbi PDF-et letöltve kaphatsz >>

Hogyan követhetem és kapom meg a jutalékom?

A felhasználói fiókodban folyamatosan láthatod, nyoomon követheted hány látogató érkezett a linkeden keresztül és ebből hányan és mit vásároltak. Egy vásárló többször, több terméket is vásárolhat, amíg azt a Te linkeden keresztül teszi, minden vásárlása után jóváírjuk a jutalékod. Ezt az összeget bármikor kuponra válthatod, amit a következő váásárlásodból jóváírunk.

Mekkora a jutalék mértéke?

A referencia linkeden érkezett vásárlásokból 5% jutalékot írunk Neked jóvá.

Vágj bele, töltsd ki az alábbi űrlapot, ajánld profi termékeinket, (ahogy eddig is tetted :-) ), csak most szerezz jutalékot is a vásárlásaikból.

ŰRLAP


Affiliate rendszerünk használata (PDF)

 1. Ha eddig nem voltál regisztrált felhasználónk a www.r-med.com oldalon, akkor regisztrálj itt >>
  (fontos, hogy ugyanazzal az e-mail címmel legyél regisztrálva, amit a programba való jelentkezésnél megadtál!)
 2. Lépj be az oldalra https://r-med.com/customer/login
 3. A fiókom blokk alján kattints az Affiliate linkre

 1. Megnyílik az affiliate oldal, ahol egyszerűen és átláthatóan nyomon követheted a vásárlásokat, jutalékokat

 1. Jutalék igénylése: A kifizetés igénylése mezőben látható összeget bármikor lekérheted a Mehet gombra kattintva. A levásárolható kuponodat e-mailben küldjük ki ezután.

 1. Azt is láthatod, hogy mely termékekből kaphatsz jutalékot a linkedről érkező vásárlások esetén
   

 1. Saját affiliate linked használata
  Affiliate linked itt éred el. Ha levélben, üzenetben küldöd tovább a linked, másold ki ezt a részt https://www.r-med.com/?p_id=99999999 (természetesen a 99999999 helyett a Te kódoddal) és ezt küldd tovább ügyfeleidnek.